Monday, April 7, 2014

Pakej Breastpump Termurah di pasaran

Salam

Bagi yang tak tahu meh nak bagitau..kina pakai & jual Medela Harmony Sealed..tak jual breastpump yang lain ye..

Boleh baca pengalaman & review dulu tentang MHS ni dekat post ini


Sekarang ni tengah open pre-order untuk dalam pakej, sehingga 10 April ni sahaja..Dijangka sampai pada customer hujung bulan ni, means kalau nak boleh bayar booking deposit dulu, hujung bulan gaji boleh la bayar habis..Senang kan..hihihi..Korang boleh pilih pakej-pakej di bawah ni ye..

 Pakej 1 : RM170 Free Postage & Free 3 pcs Ice Pack
 Pakej 2: RM190 Free postage + free 3 pieces ice pack + free 1 mesh bag



Pakej 3: RM350 + Free postage + Free 3 ice pack + Free 1 mesh bag + Free 1 box plastic storage bag

Kalau macam surirumah sesuai amek pakej 1..
Kalau macam mommy yang bekerjaya ke opis sesuai amek pakej 2 sebab cooler bag tu 2 compartment boleh bubuh pump sekali..
Kalau nak lengkap punya pakej malas-nak-pikir dah amek la pakej 3..
Kalau nak customize pakej macam taknak itu nak ini nak itu taknak ini boleh je email kina shakina.farhan@yahoo.com nanti kina quotekan the best price.

Deposit 50% daripada harga full..Cooler bag boleh pilih nak warna ape dekat website www.autumnz.com.. ramai customer yang dah beli & pakai MHS pun beli lagi sekali dalam bentuk pakej sebab harga memang berbaloi-baloi..Nak tengok some of testimoni pengguna MHS? Korang boleh tengok sendiri, no edit-edit cuma nak samarkan nama customer je..

Kina terharu sangat dgn sis nasrah..'sanggup beli baru'

Compare dengan swing..:)

Ni my bestfren janot..hihi..

Testimoni dari blogger yana
Nak tengok lagi testimoni-testimoni yang lain boleh ke Facebook TheshopAblog dalam album Testimoni MHS ye..Kalau ada 1st time mommy tu atau member-member yang tengah cari pakej yang murah share la this news ok..Tinggal 3 hari je lagi untuk booking..:)

Order:
Wassap: 0132126952
Email : shakina.farhan@yahoo.com

6 comments:

Sheila Salim on April 7, 2014 at 10:17 AM said...

Assalamualaikum kak kina, haritu macam nak beli ni.. tapi amik juga Snow Bear tu. takda rezeki nak try Medela Harmonny ni... semoga dimurahkan rezeki kak kina jual barang2. hehe ~~~

Shakina Farhan on April 7, 2014 at 10:44 AM said...

Wslm..tq sheila! :)

CikNaa on April 8, 2014 at 9:05 AM said...

dulu ciknaa beli pam avent.mmg best, tapi kejap je.lepas masuk keje pam tu dah tak guna.. terpaksa beli pam lain. kalau tau harmony ni ok, ciknaa beli.. mmg suka pakai manual lg..

aThidEaN on April 8, 2014 at 9:48 AM said...

nak review gak la! athi smpi skrg pi mana bawa harmony kina tu..
simpan dlm drawer kat uni
masuk kelas pam smbil dgr lecture

Roh Aida on August 13, 2015 at 10:23 PM said...

Assalamu'alaikum.. Pakej ni available lg x?

Roh Aida on August 13, 2015 at 10:30 PM said...

Assalamu'alaikum.. Pakej ni available lg x?

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork