Thursday, April 10, 2014

Review: Tudung syria untuk baby / budak kecik

Salam.. 

Minggu lepas kina received tudung syria untuk shahadah..owner hijab4nisa ni ex-UM sama..dah lama dah cari tudung syria untuk budak kecik tu..suka sangat dapat tudung ni..tudung syria ni bila budak-budak pakai kemas & comel je kan..kalau mak budak pakai mesti bulat2 muka ha..hihi..kina tak pernah lagi pakai tudung syria, confident level belum cukup tinggi..kekeke.. 

Takde la setiap masa pakai, sebab kecik lagi kan..cuma nak bagi die berjinak-jinak dengan tutup aurat..Nak train budak cenonet tu pakai tudung dari kecik macam maksu piqah die..keluar rumah nak main depan rumah pun pakai tudung..kagum betul cara MIL didik anak..MIL cakap bila shahadah pakai tudung syria ni sebijik muka kina..papa is soo jealous ke laut..hahaha..papa jangan risau, muka shahadah masa tido still sebijik muka papa..hahaha..
Budak setahun 7 bulan menggayakan tudung syrianya..hihi..
Warna biru..Kemas sket, takde la terkeluar rambut..hihi..
Ni pulak warna macam mint..contra sket dengan baju pun cun..
Kalau korang tengah cari tudung syria budak kecik ni boleh la ke link di bawah ni ye.. Sekarang ni tengah promo beli ikut set..Jangan email kina pulak ye, kina tak jual..Hehe..

1 set ada 4 tudung..2 plain 2 bercorak..RM34 sahaja! 
Pilihan-pilihan tudung syria baby

Tak rugi pun beli 4 terus sebab raya kan nak dekat, lepas ada tudung boleh la plan warna baju kan2? Boleh pakai dari umur baby 1 tahun hingga la 4 tahun..Lama tu boleh pakai..

Boleh COD & boleh post..sila contact terus owner ye, jangan nak tulis comment PM2..baik korang terus je PM atau watsapp die..hihi..cepat sebelum kehabisan stok!

Owner hijab4nisa & anak daranya iman 2 tahun 7 bulan..

Ok..comel kan? menawan? apa lagi..sila la beli untuk anak dara korang jugak..hihi..
Utk Order, whatsapp / SMS : 013-2966143
Atau PM Fanpage Hijab4Nisa ||SIMPLE & VERSATILE HIJAB EXCLUSIVE FOR YOU!||


14 comments:

ct cucubi on April 9, 2014 at 7:00 PM said...

alolo tomeynya.. tahan juga shahadah x meragam nk bukak ye..

DYatie on April 9, 2014 at 7:52 PM said...

Comel nya... bgus ny kinah.. kerdil pulak rs dr ni.. :(

najihahfara on April 9, 2014 at 8:55 PM said...

comel...
geram tengok :)

Nawal Aizad on April 9, 2014 at 9:40 PM said...

Comelnya kina sejuk je hati tgk dia

Iz Salim on April 10, 2014 at 8:14 AM said...

alo comeyyy.. hehe.. suke tengok budak kecik pakai tudung.. :D

Umi Qi on April 10, 2014 at 9:55 AM said...

comel yer tudung baby...nanti kalo ada bb girl insyaAllah leh tempah ni...cute sgt

p/s thanks visit blog Umi Qi ye...sbb Umi Qi leh detect tetamu masuk tanpa tinggalkan any komen...thanks readers :)

Mila Ahmad on April 10, 2014 at 11:14 AM said...

alololo memg cumel sgt !

Zimie on April 10, 2014 at 11:48 AM said...

comelnyaaaaaaa, nak try la beli untuk husna hihih

cik mah on April 10, 2014 at 3:18 PM said...

Wah..best ni..nk belikan jugalah untuk azwa...mesti comel kecik2 kita dah try kan...kina..jemput join Ga cik mah klau free2...

Amal Salleh on April 10, 2014 at 3:42 PM said...

alolo gile comel.. sweet la ank dara ni ..

Chekgu Azrine on April 11, 2014 at 5:08 PM said...

Seyes akk suka sgt bdk2 pkai tdung syria..mmg comel..nk swh ank dara akk pkai xnak plak deramg..nti nk g usha kt page link kina bg tuh

Suraya Hafizi Jafar on April 12, 2014 at 10:56 AM said...

waa comel la tudung baby gurl.. tapi baby saya boy. boleh la beli untuk anak buah masa raya nanti..

btw, duk bintulu eh ? kampung saya bintulu tapi now dok JB balik bintulu setahun 2 kali je.. hehe.

ada masa lawatla blog sy surayajafar.blogspot.com :)
salam kenal..

Ain Eddihar on April 12, 2014 at 9:33 PM said...

Assalamualaikum . singgah sini sambail komen and follow :) subhanAllah .. in shaa Allah sekiranya dapat baby girl pasang niatlah nak beli kat sini . hehe

Aty_Fared on April 14, 2014 at 9:13 PM said...

giler comel..!!!!!!!

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork