Friday, June 20, 2014

Shahadah beraksi dengan huggies dry pants di Paka

Salam..
*Entry ni banyaaaaaaak gambar..
Pertama sekali tengok gambar ni..
Feeling-feeling princess..:P

Oh..behavenya budak ni..sopan santun je..lemah lembut je memperagakan flower crown headband..

Yang ni pulak..

hiiiii..saya nor shahadah chinta..mmuah
Ololoh..sweet je buat flying kiss..geram je rasa kaaaaan..

Yeee..shahadah memang sweet2 mashmellow lembut2 tu tapi apa yang orang tak tahu di balik tabir nak pakaikan diaper, dress segala..lap peluh mama dan papanya..hihi..tapi budak kan, biasa la. Aktif la bagus kan.! Kalau orang tengok gambar di atas ni memang tak tahu the true color or her. Hehehe.

Shahadah kalau orang dah kenal memang jenis tak nak duduk diam kecuali time tido. Hahaha. Aksi-aksi die memang buat orang tak kering gusi dan pening kepala.  
---------------------------------------------------------------------

Jom layan gambar shahadah beraksi dengan huggies dry pants semasa ke the qamar, paka baru-baru ni. Tujuan utama bukan bercuti tapi ikut papa outstation. Jadi alang-alang bercuti la kan. Sampai je dekat resort ni terus kina bawak pegi kolam dan rekreasi. Mama hanya bawa towel & huggies dry pants sahaja untuk salin after mandi kolam. Biar die rasa airy & bebas. Senang dengan huggies dry pants ni sebab shahadah tak boleh nak cabut sendiri. Sejak dari setahun lebih dia dah suka cabut2 sedar2 dah togel. Nak pakai pun senang sebab lepas mandi kolam & shower lap2 dengan towel dan pakaikan sambil berdiri tak perlu tempat baring-baring nak pakaikan diaper. 

Penyerapan Huggies Dry Pants power, nak koyakkan pun super senang just koyakkan tepi. Paha anak tak sakit, tangan kita pun tak sakit sebab tak kena getah yang berjentat. Hahaha. So sangat tepat dengan kempen Huggies Maximum Movement, Maximum Comfort dengan Huggies Dry Pants.

Dah siap mandi kolam. Just after papa die pakaikan huggies dry pants & sandal terus jadi adegan kejar mengejar macam ni. Hihi.

Run baby run! 
First time main buai ni. Suka sangat dia. Rambut pun tak sempat sikat.

Feeling-feeling babymoon
Lepas tu kena paksa menjalani latihan ketenteraan papa cakap. Hahaha.

Kenapa tak boleh bergerak-gerak ni? Hahaha.

Jalan ikut tengah lah cepat sket. Kite ngelat sket..hahaha
Ok. Dah habis latihan, naik bilik kena basuh kaki dulu ye kawan-kawan.

Basuh kaki duluuuu
Belum habis lagi! Nikmati pemandangan pantai dari depan chalet pulak. 

Emm..Kan best kalau rumah depan pantai macam ni.....
Eh..ada something yang nak dibuat lah..

Cepat-cepat...
Nak call room service, dah kelaparan ni.

Hello room service..saya nak order burger 1!
Macam tu lah kisah shahadah dan huggies dry pants dekat the qamar tempoh hari. Tak lama lepas tu. Zzzzzzzz dengan selesanya. Mama lupa nak ambil gambar. =_=

Papa suka pakaikan shahadah huggies dry pants ni sebab kalau pakaikan mesti shahadah lentok2 peluk papa die. Nama pun HUGgies kan mesti la kena hug2. Daddy & daughter quality bonding time! So mama out there, buy huggies dry pants for your lovely gentleman hubby. Hihi.

Panjat & peluk papa masa pakai Huggies Dry Pants

Papa & shahadah bonding time..:)


Last word dari shahadah:

Utk frequent traveler, aktif, cergas dan bijak macam saya harus dapatkan huggies dry pants. Hihi.



Bagi yang belum tahu tentang pencarian baby Huggies boleh baca di previous post ye. :) 


Untuk maklumat lebih lanjut mengenai :

Huggies® Dry Pants dan “Most Comfortable Baby Search”, sila hubungi Kimberly-Clark Consumer Care-line di 1-800-82-1188 (bebas tol) pada hari bekerja dari 9 pagi hingga 5 petang, atau lawatiwww.huggies.com.my atau www.facebook.com/HuggiesMalaysia.


7 comments:

S.n.Fariza on June 20, 2014 at 2:44 PM said...

MasyaAllah comelnya.
Suka tengok muka dia.

Amal Salleh on June 20, 2014 at 5:00 PM said...

goodluck syahadah !

cik mah on June 20, 2014 at 5:32 PM said...

AMBOI SYAHADAH..PNDAINYER LAH YE..

ct cucubi on June 20, 2014 at 10:15 PM said...

gud lak syahadah cinta!

.ieLah. on June 21, 2014 at 9:00 AM said...

Hahahaha macam2 gaye shahadah ehhhh
Harap2 masuk tv! Hihi

zzarina hasim on June 22, 2014 at 11:46 AM said...

Paka? my place.. :)

edda(",) on June 26, 2014 at 10:18 PM said...

comelnyeeee....geram tgk...flower headband tu comel sangat...

goodluck=)

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork