Wednesday, December 5, 2012

Stork from Snuggbaby anyone?

Salam


Ok..ni bukan kina beli ataupun kina nak bagi kat korang..hahaha..tapi Snuggbaby nak bagi hadiah sempena 4th anniversary mereka melalui giveaway ni..Ada 3 kategori untuk contest Snuggbaby ni..Kalau korang macam kina ni entitle untuk Giveaway no 3 tu je la..hehehe..kategori 1 & kategori 2 untuk yang pernah beli means customer Snuggbaby..Happy 4th anniversary Snuggbaby Studio!!

Untuk tahu lebih lanjut tentang contest ni boleh klik sini
Stork ni sejenis SSC ataupun soft structure carrier..Memang menjadi idaman para ibu-ibu bapak-bapak (bapak yang alert dengan barang baby mesti tahu kalau jenis tak kisah memang tak tahu la..hahaha)..Harga antara RM250-RM280 if i'm not mistaken..Boleh customize jugak..Sneak peak at Stork yang dicapture dari Gallery Stork di website Snuggbaby Studio. (klik link untuk lebih rambang mata!..hahaha)




Ini baru 1/1000 design kot..banyak gila lagi design yang cun..kalau nak beli boleh pilih design body & design kain..haish..memang menggoda..hopefully Shahadah Chinta ada rezeki menang giveaway ni. :) Jom join giveaway ni ramai-ramai..kalau korang menang belanja ye. Hahaha.. Just kidding.. : p

Ayat yang telah direka secara super spontan.

S stands for Stork & Snuggbaby & Supercalifragilisticexpialidocious! 
Oh..Shakina & Shahadah too..hihi..



2 comments:

puan.mila on December 6, 2012 at 12:20 AM said...

stylo sangat!! Nak join jgk leh :p

ctmah on December 6, 2012 at 8:54 AM said...

join
xjoin
join
xjoin
hurmmmmm
hihihi

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork