Sunday, December 9, 2012

Happy birthday!!!

Salam
Post ini tentunya dituju khas buat suami tercinta..Sebab diri sendiri tak romantik di mulut tapi romantik di keypad..makanya bacalah wahai suamiku..walaupun dirimu sedang Zzzz di kala syg menaip di sebelah ni..hehe..

Tahukah betapa syg bersyukur memiliki abg sebagai suami?
Abg sentiasa membuat syg terharu & jatuh cinta setiap hari.
Tak mungkin ada orang lain yang dapat membahagiakan syg.

Terima kasih abg..
Sebab sentiasa utamakan syg selepas kahwin. Setiap hari abg sanggup sendukkan nasik bahagian atas letak di pinggan syg & bahagian abg yang bawah ada kerak. Abg ckp 'Takpe, biar abg makan yg tak sedap'. (mungkin kita patut beli periuk nasik tefal?hahaha..lepas periuk nasik hadiah kawen tu k.o)
Sebab sentiasa rajin membantu syg. Abg tak perlu diminta abg akan dtg tolong syg di dalam rumah. Setiap kali syg minta abg tolong abg tak pernah merungut tapi terus 'boleh syg'. (sampai syg pun segan ok nk mintak tolong tp i like..hihi)
Sebab sentiasa tersenyum. Bila mata kita bertentang mesti abg akan senyum seikhlasnya. Sejuk hati syg.
Sebab sentiasa cuba menjadi yang terbaik utk syg & anak kita. Semalam syg xlarat sgt tido,bila bangun terkejut tengok shahadah chinta dah mandi & siap cantik. Abg tak kejutkan syg sebab abg kesian. Aduhai.

Terima kasih Allah - kerana menjadikan dia sebagai imamku.
Terima kasih mak mertua - kerana melahirkan dia ke dunia.
Terima kasih ayah mertua - kerana mendidik dia dgn baik.
Terima kasih ibu ayah - kerana izinkan berkahwin dengan dia.

Ok..Lap air mata..sobsob..T_T

Semoga abg panjang umur & dimurahkan rezeki oleh Allah.
Semoga jodoh kita hingga ke syurga.
Semoga syg dpt menjadi ketua bidadari utk abg nanti.
Semoga kita dapat mendidik anak kita menjadi hamba yg taat & anak yg soleh solehah.

Aaaamiiin

Semoga abg berbahagia dgn syg. (ni ayat ape ni?hahaha)
Semoga abg suka hadiah tu. Disebabkan kita xd hadiah anniversary haritu xsambut apa pun..Jadi syg kumpul2 duit & ni hadiah termahal syg pernah bagi dekat orang. Kira hadiah anniversary jugak la..Hadiah itu ibarat setitik peluh petani..eh..WAHM..Terharu tak?hahaha..

Akhir sekali Selamat Hari Lahir Yang Ke 25..tahukah abg syg jealous sebab dalam sijil kahwin abg lagi muda sebab lahir lewat???padahal sama tahun je..oh,begitu juga dengan surat beranak shahadah chinta..nampak syg lagi tua..(nasib baik tak pernah lagi org ckp syg nmpak lg tua..hahaha)..next baby harapnya lahir bulan december @ january la so that kita sebaya di surat beranak dia..hahaha..

Happy birthday Abang!!!
Dari syg & shahadah chinta..;)








12 comments:

puan.mila on December 10, 2012 at 8:57 AM said...

ololo sweet potato!! Hehe..hepi hesday pudin!

Schaz on December 10, 2012 at 8:59 AM said...

terharunye bace!! may ur happiness lasting forever insyaAllah!

Schaz on December 10, 2012 at 8:59 AM said...

terharunye bace!! may ur happiness lasting forever insyaAllah!

Allene on December 10, 2012 at 9:01 AM said...

uhuhuhuh... muda lagi da jadi mummy daddy.... bgus adik... :D tetiba...
semoga bhagia selalu...

Basyirah Abd Rahman on December 10, 2012 at 9:16 AM said...

:) Insyallah semoga perkahwinan terbina sehingga ke syurga. Shake, you change lots after married with him.. Kalau dulu mcm kasar2 sikit, skrg dh lemah lembut solehah. Smg bimbingan suami mnjadikan diri smkn tunduk pada Nya. take care. Love and hugs to Shahadah Chinta ^_^

.ieLah. on December 10, 2012 at 11:02 AM said...

comelnye la entry kina.hehe :)

cha on December 10, 2012 at 11:06 AM said...

Sweetnya. Happy birthday utk suami u. Mesti rasa bahagia je kan dapat suami yg buat kita sejuk hati ni hihi

ctmah on December 10, 2012 at 11:54 AM said...

comelnya..happy birthday to husband kina..moga kekal ke akhir hayat..amin

Ryn on December 10, 2012 at 12:26 PM said...

hapy besday pudin..hehehe...sweet jer bace....dalam ht ade tamannnn ye kina...~~

Nur-nba on December 10, 2012 at 6:40 PM said...

Sweetnya ucapan Kina ni... Happy Birthday buat suami Kina.. Tentu dia terharu bila baca entri ni..

Noor Nabila Jasni Teoh on December 10, 2012 at 9:18 PM said...

Alhamdulillah :) memang aq and fahmi sgt bersyukur jodoh ko ngan pudin weehhhh :D

Semoga kami juga kekal bahagia seperti kalian, amin, in shaa Allah :)

Nurul Najihah on December 30, 2012 at 7:23 PM said...

Untungnye suami sis ~

Moge rumah tangga sis & suami & anak dalam keberkatan Allah dan bahagia sokmo ;)

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork