Tuesday, December 11, 2012

Update: Pre-order Medela Harmony Sealed

Salam

Terima kasih yang telah mengorder MHS dengan kina tempoh hari..By the way, hari ni kina dah dapat MHS tapi separuh sahaja. Masalah dari supplier yang tak dapat nak pos selebihnya. So, kina akan pos bermula esok sampai lusa. Di sini kina akan utamakan yang dah dekat due & bersalin dulu ye..Harap dapat consideration ye mommy & mommy-to-be..Bagi yang selebihnya kina akan pos hari rabu minggu depan. Kiranya ada 2 trip 1 trip akan dapat 13 Dec & 1 trip lagi dapat 20 Dec..Kina pun kerugian di sini sebab kena bayar postage 2x kepada supplier. >_<. Ampun yaa..

Jadi bagi yang dah bayar deposit anda boleh la menjelaskan yang selebihnya. Yang belum bagi alamat boleh email nama, alamat & no tel..Berikut adalah nama-nama..Sorry kina tak letak nama penuh..

1. Nuriqwati - shipped
2. Waheeda - shipped
3. Amirah- shipped
4. Nurulhuda- shipped
5. Lynn - shipped
6. Zahidah- shipped
7. Shahzia - shipped
8. Lyana Zamri- shipped
9. Liyana - shipped
10. Naimah- shipped
11. Nadia - shipped
12. Fahana- shipped
13. Kak Ashikin - shipped
14. Syahadah x 2 - shipped
15. Yunie - shipped
16. Farriza- to be shipped from bintulu
17. Aiman - shipped
18. Aisyah - shipped
19. Hanisah- shipped


Kalau ada yang dah bayar tapi tertinggal nama please inform kina asap ye..


Untuk makluman semua, next pre-order harga masih sama! perlu direvised semula sebab supplier cakap kena tax la plak. -_- .. Tapi dont worry harga still terhebat di pasaran gitu..: p Next pre-order kina akan buka 21 Dec-26 Dec ye..Stay tune!


10 comments:

Liyana on December 11, 2012 at 12:52 PM said...

x sbr nih... :)

Syima Syaz on December 11, 2012 at 8:53 PM said...

wahhh tak tau pun kina jual MH ni..nanti nak war warkan kat kwn

Shakina Farhan on December 11, 2012 at 10:34 PM said...

Liyana- aip..cepat bg alamat..nanti lambat pos..hehehe..:P

Syima- baru je lagi jual yang ni..tq dear..

~YUN~ on December 11, 2012 at 10:59 PM said...

Waa,kalau yun preggy blhla order dgn kina pasni...medela yg lain ader ke? :)

Shakina Farhan on December 11, 2012 at 11:46 PM said...

yun, medela yang lain xd dear..kina jual yg kina pakai & recommended..wah..masing2 tggu 2nd pregnancy ye..hee..

BLuRpL3 on December 13, 2012 at 1:22 PM said...

X de dalam list pun...huhuhu

Shakina Farhan on December 13, 2012 at 9:45 PM said...

Hanisah: check email ye..huhu..

CikNaa on December 17, 2012 at 3:06 PM said...

baru je nak tanye medela swing.. huhu.

[e][cHa][ChA] on December 19, 2012 at 9:59 AM said...

thnx kina. MHS dh smpi. xsaba nk convert swing jd double pump.
-aisyah-

Shakina Farhan on December 19, 2012 at 11:43 PM said...

ciknaa: hehe..nan ado swing..tp boleh nanti try convert mcm aisyah kat bwh tu..

aisyah: kalau dah convert nant bg kina link..nak tgk cmne..

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork