Monday, September 8, 2014

Susun atur : Evolusi play corner shahadah

Salam..
Dah lama sebenarnya peram entry ni.. Meh la layan aksi shahadah dengan tempat bermain die..hihi..gambar dari seblum shahadah umur 1 tahun..hihi..
Masa mula-mula dapat sorting box ni..bff hadiahkan..beli dekat IKEA..(nama ikea die tak tau..hehe)


Chaaak..yang ni pun exopismate hadiahkan..dari ikea juga..
Huruf2 ABC beli dekat cowboy. Murah tapi cepat koyak la. Nampak x barang mainan die di sudut tepi TV
Masa ni boxes tu letak bawah TV plak. Campak2 mainan masuk dalam tu. Muat2 plak tu masuk dlm kabinet TV tu.
Ok, kejap2 masuk gua dulu.
Wow..kemasnya..hahaha..storage box bus letak bawah meja sebab die selalu nak masuk bawah tu..
Ok..masa belajar..
Penat belajar masuk dalam box plak..nasib tak rabak aje.
Masa untuk menconteng..


Dan yang paling latest punya susunatur..jeng jeng jeng..macam la banyak pun berubah..hahaha..location je yang berubah..


Susun ikut jenis..buku, mainan bermuzik & mainan yang educational..teddy bear tu mama dapat freegift daftar supermarket dekat bintulu..
Ok kawan2..jom kite main.....

8 comments:

Hana Soffelia on September 8, 2014 at 8:36 AM said...

Naurah ada satu blik untuk playroom tapi bila tgk dia sepahkan, nyesalnya lahai wujudkan blik tu. nak kemas ambk masa berjam, dia pi sepahkan 5 minit je. sabor jelah. lepas ni kena buat sudut kecil je. haha

athi FATHIYAH on September 8, 2014 at 9:09 AM said...

selain nampak perkembangan her play corner..nampak perkembangan tumbesaran shahadah jugak dalam entry ni..

cantik dia sekarang. mcm mama dia

Chekgu Azrine on September 8, 2014 at 9:19 AM said...

comella syahadah..
rumah akk kecik je..
macma takde tempat nk sediakan ruang main untuk aish..
aish plak takdela suka sangat mainan
dia suka tengok hi5 lagi..hahaha

kalau buku dia suka tgok haiwan2

Allene on September 8, 2014 at 12:28 PM said...

kina.. anak aku, kerjanya terbalikkan box2 tu pastu duduk.. habis semua penyek.... geram sungguh...

puan.mila on September 8, 2014 at 2:54 PM said...

comel plak storage bas sekolah tu..

.ieLah. on September 9, 2014 at 8:25 AM said...

best klau ade bahagian rumah yg boleh buat play area kan kina. tkde seph2 kat lain dh. hihi

best la storage box tu. besar pon besar banyak gak la barang bleh muat

FadlinaMokhtar on September 9, 2014 at 4:07 PM said...

pic shahadah yang last tu konfirm dah besar sangat dah rupa dia.hehehe.

btw,jemput singgah blog saya :)
FAD

Liyana on October 10, 2014 at 11:51 AM said...

shahadah makin gebuuu.. nomey nomey :)

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork