Tuesday, September 23, 2014

Kleenex : Kempen kongsi kelembutan

Salam.. 

Kita sayang. Tapi kita jarang nak tunjuk. Nak berkata-kata depan-depan lagi la payah. Betul tak?

Bulan ini merupakan bulan cinta kami. Our 3rd anniversary is just around the corner. Cepat betul masa berlalu. Sedar-sedar anak dah 2. Hahaha. : p. Bagi orang perempuan tarikh anniversary memang sangat penting. Itu bukan sekadar tarikh. Kalau lupa memang siap la. Ungkit sampai anak 7 kan. Hahaha. 


Ni plak baru berlaku semalam.

Pudin: Sayang, abang nak cuti lah 30-1 haribulan ni.
Kina: Kenapa pulak?Abg bukan dah takde cuti ke?
Pudin: Kan anniversary kita. Boleh check up baby sekali.
Kina: Oh..cutila..hihihihi..(sengih sampai telinga)

Such a great husband and dad. Romantik jugak laki aku ni. Hihi. Nasib baik ingat!

Jom kita ramai-ramai berkongsi kelembutan dan kasih sayang dengan orang tersayang dengan kempen dari Kleenex. Siapa tak tahu kleenex, antara jenama tisu terkemuka di Malaysia. Kleenex nak kumpul 10000 posts untuk menyemarakkan kelembutan di kalangan rakyat Malaysia. I have done my part. Siap nak tunjuk proof. Hehe.

sekali sekala touching2 sket..hahaha


Nak tahu tentang kempen ni? 

Kempen ni berlangsung dari 7 Ogos sehingga 2 Oktober 2014. Mudah sangat-sangat kalau nak join.

Cuma like Facebook page Kleenex, share ucapan untuk orang tersayang, tag orang tersayang tu dengan hashtag #kleenexsoftness kemudian sertakan gambar (berkaitan dengan post la jangan upload gambar tak berkaitan.Hihi.). Selain meluahkan apa yang terpendam di kalbu (cewah), korang juga berpeluang memenangi hadiah bernilai RM10000. Wow! Best gila kan. Kenaalert dengan post dari Kleenex, sebab1 post ada beberapa hadiah tau. Contoh macam yang kina post atas ni utk hadiah digital photo frame. Nanti die akan announce sape yang menang. Tak pun korang save the date jadual ni. Hihi..(link)


    7 August 2014 to 16 August 2014
  1. Polaroid Camera: 7 August 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 9 August 2014.
  2. Longchamp Bag: 12 August 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 14 August 2014.
  3. Thomas Sabo Bracelet: 14 August 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 16 August 2014.

  4. 26 August 2014 to 4 September 2014
  5. Digital Photo Frame: 26 August 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 28 August 2014.
  6. GSC Movie Tickets: 28 August 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 30 August 2014.
  7. Baskin-Robbins Vouchers: 2 September 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 4 September 2014.

  8. 9 September 2014 to 18 September 2014
  9. Polaroid Camera: 9 September 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 11 September 2014.
  10. Longchamp Bag: 11 September 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 13 September 2014.
  11. Thomas Sabo Bracelet: 16 September 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 18 September 2014.

  12. 23 September 2014 to 2 October 2014
  13. Digital Photo Frame: 23 September 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 25 September 2014.
  14. GSC Movie Tickets: 25 September 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 27 September 2014.
  15. Baskin-Robbins Vouchers: 25 September 2014, 12:00pm and runs until 11:59am on 2 October 2014.

Nak polaroid camera tuu..xpun BR voucher..hehe


Menarik kan hadiah-hadiah die. Kleenex softness pack ni memang sangat comel. Its not like ordinary tissue box. Bila kita lipat-lipat boleh letak gambar tau. Kina letak dekat workstation kina. Bila taip-taip buat keje, stress, pening, tengok gambar terus hilang semua tu. *ok, tengok kejap*..hahaha..kina bubuh dua gambar sebab print haritu size mini. 
Kleenex softness pack di samping my 5-year-old mesin taip..hahaha.. Peneman di kala update blog.

Selain dari itu, 1 post = RM0.50 akan didermakan kepada OrphanCare yang merupakan a non-profit organisation yang membantu melindungi anak-anak yatim. Dah la kita menyebarkan kasih sayang, dapat pahala lagi bantu anak yatim. Kalau ada rezeki menang pulak tu. Jadi apa tunggu lagi. Like Kleenex, express your feeling and hashtag #kleenexsoftness sekarang. :)




1 comments:

Raihanah Ahmad on October 3, 2014 at 10:04 AM said...

wah lumayan jugak hadiah dia tu.

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork