Tuesday, January 28, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim



## 4 orang pemenang akan dipilih berdasarkan pada gambar yang ctmah dan jurinye rasa comel kelakar or tersenyum

shahadah takde pun semua ni jadi sesuai la mamanye joinkan utk die..hihi..

## 1st Giveaway ctmah bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014
(genap Alisha 1y 6m) Alisha & shahadah ni kongsi tarikh lahir yang sama tau!
Kembar tarikh..hihi..

Jadi ni gambar penyertaan dari shahadah..
Jeng jeng jeng..

.
.

Ini kereta saya yang conquer..hihi..
Posing maut dalam kereta..
Masa ni tunggu papa tutup pagar..
Awak tu pakai skirt cik kak oi..hihi..
Ni curi tengok America NExt Top Model agaknye..hahaha..

Kecik ni boleh la, besar nanti gini gaye memang top rotan kena..hihi..

Semoga gambar ni boleh bikin juri tersenyum..hee..
Click untuk join

6 comments:

ctmah on January 28, 2014 at 2:14 PM said...

tengok shahadah je dah buat aunty tergelak. hello si comel, awak nampak mcm akak kawasan ok..hehe!
anyways thanks dear. All the best yek

S.n.Fariza on January 28, 2014 at 3:15 PM said...

amboiii. hihi.
comelnya

Wawa Yusoff on January 28, 2014 at 3:45 PM said...

x dok lagi gambar dlm kereta nak join GA ctmah. huhu

All the best kina :)

umie shahidah on January 28, 2014 at 8:31 PM said...

alolooo... gitu gayanye.. model sgt..

Sheila Salim on January 29, 2014 at 12:55 PM said...

Assalamualaikum kak, semoga berjaya dan murah rezeki. hehhee

NoraKerel Aira on January 30, 2014 at 5:25 PM said...

comelnya shahadah. gud luck kina. moga menang nanti !

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork