Tuesday, February 4, 2014

Tidak dapat reply dari 4-17 Feb

Salam..
 
Bagi yang tengok dekat facebook TheshopAblog mungkin dah tahu kina tak akan reply any order atau pertanyaan. Kina letak tarikh yang lebih awal dekat TheshopAblog sebab nak prepare mental & fizikal untuk ini. Bagi yang baca ikut blog mungkin masih terus menunggu jawapan & email. Kina tiada di Malaysia bermula 4hb - 17hb Februari kerana menunaikan umrah.
 
Baru je buat autoreply. Tak terpikir. Huahua. 
 
Mula ingat taknak tulis dekat sini tapi sebab ramai pulak yang email. Jadi kina bagitau je sebab kenapa tak reply di sini khasnya untuk yang dah beberapa hari tunggu jawapan..kina memang busy sket prepare..study pasal umrah sebab tak sempat gi kursus umrahnya ha, gi rumah sedaranya..Tak buat roaming (mahal jugak roaming 38iggit sehari) dan juga perlu fokus untuk mengerjakan umrah..
Harap maklum..
 
P/S: doakan dipermudahkan urusan kina di sana ye..tq..:)..

10 comments:

ct cucubi on February 4, 2014 at 8:42 AM said...

Aameen kina.. semoga dipermudahkan segala urusan.

yUmiE AzuRa on February 4, 2014 at 11:00 AM said...

Semoga selamat pergi dan balik dan selamat menunaikan umrah kina:)

Sheila Salim on February 4, 2014 at 11:17 AM said...

Assalamualaikum kak kina, semoga dipermudahkan urusan umrah kalian..

ctmah on February 4, 2014 at 11:41 AM said...

Alhamdulillah. selamat pergi dan selamat pulang kina. seronok shahadah n adik baby tu =)

NoraKerel Aira on February 4, 2014 at 3:03 PM said...

semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat pergi dan balik. Aamin! Doakan kami di sini :)

sha on February 5, 2014 at 1:57 PM said...

salam dear, semoga dipermudahkan ya :)

if berminat dengan set bersalin Tropical Herbs (Amway), Nona Roguy, Tanamera or Shaklee boleh dapatkannya dgn harga promosi di FACEBOOK : charmsandcolors or 019 6555700. 100% original product :)

http://kisahqaseh.blogspot.com

FiZ on February 5, 2014 at 4:23 PM said...

semoga dipermudahkan urusan kina.

Ayuni Ayatillah on February 5, 2014 at 4:23 PM said...

Semoga dipermudah perjalanan dan ibadah. Amin :)

Sheila Salim on February 20, 2014 at 5:41 PM said...

Assalamualaikum kak kina, selamat hari lahir. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, sukses dalam hidup dan berbahagia bersama keluarga tercinta... jaga diri dan baby tau ~~~

humble.yat on February 24, 2014 at 9:45 AM said...

alhamdulilah kina..dapat dah pergi umrah....:-) tumpang bahagia mendengarnya...:-) doakan kami trip umrah/haji walaupun denagn kesibukan dunia yang ada...huhuhu....

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork