Monday, March 28, 2016

Sponsored Video: Boboiboy The Movie Junior Meal di OLDTOWN White Coffee

Salam
Siapa yang tak tau OLDTOWN White Coffee. Bila teringat OLDTOWN White Coffee terbayang-bayang Hazelnut Coffee & Roti Bakar Kaya + Butter yang sungguh sedap tu. Kalau tengah lapar mesti order Nasi Lemak OLDTOWN dengan sambal sotong memang kenyang dan pastinya sedap. Shahadah & shafiyah pula suka telur separuh masak. Memang macam-macam ada nak set meal, nak ala carte, sekarang pula ada set meal untuk kanak-kanak tau. Jom tengok video boboiboy 30 saat ni.






Boboiboy pun makan dekat OLDTOWN White Coffee untuk tambah tenaga lepas keletihan melawan kejahatan. Jom la kita. Siap dapat jam limited edition Boboiboy The Movie tau dengan setiap pembelian Junior Meal OLDTOWN White Coffee. Ini adalah kolaborasi terbaru antara OLDTOWN White Coffee & movie yang tengah meletup-meletup di pasaran iaitu Boboiboy The Movie. Kina percaya ramai dah yang dah tengok Boboiboy The Movie, semua cakap best. Mesti anak-anak gembira bila makan junior meal set di OLDTOWN White Coffee dapat pula jam Boboiboy The Movie.



Junior meal set ada beberapa pilihan tau, boleh suai padankan dengan citarasa anak.

1. Junior Makaroni Pes Tomato + Ribena Fizzy + Jam Boboiboy The Movie - RM17.90
2. Junior Mi Telur Tanpa Kuah + Ribena Fizzy + Jam Boboiboy The Movie - RM18.90
3. Junior Nasi Ayam Barbeku + Ribena Fizzy + Jam Boboiboy The Movie - RM19.90

Look so yummy kan kan? Shahadah mesti rambang mata nak pilih antara 3 junior meal set ni. Jam pula ada 2 pilihan design. Nak design Ochobot dan Orke atau design Boboiboy dan Tera. Pilih jangan tak pilih.  Kalau nak purchase jam sahaja pun boleh juga takde masalah, harga RM8.80 sahaja dah termasuk GST. Murah bukan? Wajib pergi OLDTOWN White Coffee cepat-cepat sebelum promosi ni tamat. Ok, shafiyah nak cakap "nak boii" bila tengok mama dia post ni. Hihi.


Untuk maklumat lanjut boleh layari http://bit.ly/1TQ2i1W
"This post has been sponsored by Old Town White Coffee"

1 comments:

Raihanah Ahmad on April 1, 2016 at 11:07 AM said...

oo kat old town ke ni, menarik nampak untuk anak2

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork