Monday, December 28, 2015

#sayajual: Preorder hardcopy islamic planner 2016 telah dibuka! [SOLD OUT]

Salam

Alhamdulillah..dah check sample printing yang company buat hari sabtu lepas. Sekarang tengah process printing. Sebab buat UV spot dekat cover jadi lama sket amek masa. UV spot ni hasilnya nanti tulisan timbul-timbul. Dekat sample tak nampak lagi timbul2 sebab die tak buat kalau 1 je.

Model planner. Hahaha. Size A5. 160 pages full color printing (80 sheets) Tak terlalu berat.
Sekali imbas..menggunakan kertas 100gsm, kalau A4 biasa 80gsm. Takde isu kertas nipis.

Ini gambar sample setelah dibukukan. Bila dah nampak depan mata baru la senang hati nak buka pre-order. Orang pun boleh tengok macam mana rupanyanya kan.

Calendar 2016 dengan cuti sekolah & cuti2 yang bermacam2 di Malaysia

52 weeks saving challenge

Daily checklist ni fav kina

Tiap2 bulan lain color. Colorful sangat

Monthly expenses tracker sangat penting untuk tahun 2016 yang semua mende harga naik!
Description: 
Size - A5
160 pages full color printing (80 sheets - 100gsm paper)
Black hardcover with UV spot printing
Black wire-o binding

Special features : 
12 months daily checklist
Ramadhan ibadah checklist
Ramadhan menu planner
Monthly expense tracker
Monthly bills to pay checklist
Cleaning checklist
Fitness checklist

52 weeks saving challenge

Untuk video boleh tengok di Instagram/facebook shakinafarhan.

https://www.facebook.com/shakina87/videos/10204035260681624/?theater

PREORDER - 14 DEC - 28 DEC
PREORDER BATCH KEDUA (last batch ye) - 2 JAN - 14 JAN (POSTAGE 18 JAN)


Harga : RM30 sebuah. Postage RM6. Murah yang amat kalau compare dekat etsy mencapai RM100++
Beli 2 buah postage sama juga RM6 sahaja. 
Kalau beli 3 buah free postage! (Jadi kumpullah order ramai2 jimatttt)

Jadi sape yang berminat nak dapatkan hardcopy yang da dibukukan boleh whatsapp atau email kina ye untuk pre-order. Kita pos ikut turutan payment ye.

Whatsapp: 0132126952 (lebih cepat tapi dengan 2 anak kecik harap bersabar ye kalau lambat.hihi)
Email: theshopablog@yahoo.com

Penghantaran dijangka 28-29 December. Nama pun pre-order ye, lambat sket dapat tapi sape yang pre-order akan didahulukan bila hardcopy dah sampai. Kina pre-order sebab nak tulis siap-siap, nanti dapat terus pos. Maklum la dah sipi2 nak masuk new year kan.




8 comments:

A'ishah K. on December 18, 2015 at 1:31 AM said...

bestnya planner ni! and mmg sgt murah.. duckstationery punya 120rm kot.. tp saya dah ada planner for 2016.. pki jenis TN..sis dah advertise kat pam marketplace mesti ramai yg minat niiii

Dewi Aja on December 19, 2015 at 1:22 AM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

nurul hamiza on December 22, 2015 at 4:17 PM said...

cantik nya planner!

zaleha eszai on December 26, 2015 at 11:04 PM said...

Canteknya..alhamdulillah..at last jumpa juga dengan planner kak kina...

zaleha eszai on December 26, 2015 at 11:05 PM said...

Canteknya..alhamdulillah..at last jumpa juga dengan planner kak kina...

Tengku Fauziana on January 11, 2016 at 9:48 AM said...

cantek nyer planner..kite pon tahun ni baru terjebak dgn planner..
tp syg sy dh beli lak mambi planner..
tak pe sy akan war2kan dlm blog sy dan ig planner sy ye..

alia farhan Said on January 14, 2016 at 10:28 AM said...

awk...nak order lagi boleh tak

Liyana on January 19, 2016 at 4:52 PM said...

kina ada lagi tak? lupa nak order omg sindrom mak tang katanya. tadi terima parcel dari theshopablog utk staff ofis... eh macam kenal. member blog ni ahaha adui

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork