Thursday, December 10, 2015

#sayajual : Printable planner 2016 Islamic (versi Softcopy)

Salam..

Sebab yang hardcopy belum siap printing lagi. Jadi yang mana dah ada planner atau ada printer sendiri nak jadikan insert boleh la beli yang softcopy. Lain sket dari tahun lepas tapi insyaAllah berguna dan berwarna warni. Hahaha. Ape ntah mukaddimah. Layan jela gambar ye.

Cover black & gold. Versi hardcopy punya tulisan timbul2 tau. :)

Bila buka-buka planner akan ada this reminder. :)
Next, kita ada segala mak nenek checklist. Kena isi one time je. Untuk bills je tick bila dah bayar. Sama mcm last year.
Khas untuk bulan Ramadhan. Last year takde yang ni.
Ini daily checklist. Setiap bulan lain color.
Monthly expenses tracker setiap bulan, ruangan nota & tazkirah/ceramah. Sorry tak ikut turutan. hihi
Calendar beserta cuti untuk seluruh Malaysia. Boleh plan la utk cuti2.
Saving challenge mcm last year ikut week. 
So camne? Excited tak? Hihihi. Untuk hardcopy nanti kina review lepas dah dapat ye.

Features printable planner :
Files dalam bentuk PDF
Size A5 (separuh A4)
160 pages


  • IMPORTANT NUMBERS
  • GOALS & WISHES FOR 2016
  • DAILY IDABAH CHECKLIST
  • CLEANING CHECKLIST
  • FITNESS CHECKLIST
  • BILLS TO PAY CHECKLIST
  • 52 WEEKS SAVING CHALLENGE
  • MONTHLY EXPENSES TRACKER
  • 2016 CALENDAR + HOLIDAY
  • DAILY CHECKLIST
  • RAMADHAN CHECKLIST
  • RAMADHAN MENU PLANNER
  • TAZKIRAH TO JOT
  • NOTES

Harga : RM12 sahaja ( RM2 akan diinfakkan kepada tabung kebajikan )-murah sangat kan. Upah design sticker pun RM10-RM30 sekarang ni. Hihi.
BONUS : Bagi yang membeli softcopy akan dapat 20% discount untuk beli versi hardcopy nanti!

Cara untuk order softcopy printable planner 2016 ni:
1) Email : theshopablog@yahoo.com - Saya nak beli printable planner softcopy
2) Kina akan bagi no account untuk buat payment.
3) Dah setel payment. Kina send link untuk download sebab sizenya besar dalam 26-25MB

Terima kasih. Happy planning!

P/S: Saya juga tak sabar nak tunggu versi hardcopy siap.

8 comments:

Ainul Mustafa on December 10, 2015 at 7:13 AM said...

wow menarik. nak la 1 :)

Innanie Ariffin on December 10, 2015 at 10:03 AM said...

cun lah kak!

Innanie Ariffin on December 10, 2015 at 10:04 AM said...

kak nak order yg hardcopy! hw much?

cik mah on December 10, 2015 at 10:21 AM said...

Wahhh...menariknyer...nk!!!

Liyana on December 10, 2015 at 2:02 PM said...

Kina! nak yang hardcopyy! Email kita liyana.adz@gmail.com :)

aidahusnaruslan on December 11, 2015 at 9:09 AM said...

Kak, saya nak yang hardcopy. ahusnaruslan@gmail.com.tq

nurul harnani kasmari on December 11, 2015 at 11:54 AM said...

Nakkkk. Email me nanie_nakata@yahoo.com

Jueliza Jamani on December 14, 2015 at 8:04 PM said...

Bestnya planner book ni.. 😙 tak sabar nak guna..

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork