Monday, May 26, 2014

Review : Secret Skin Kawaii White Collagen

Salam..
Kina ni pembaca tegar blog Dr Halina..Masa tau die punya beauty regime lagi-lagi pasal sk2 & secret skin kawaii white collagen tu rasa teruja sbb kulit die cantik gile kot..sk2 maybe belum sampai masanya (harga pun boleh tahan kan..jadi ku teruskan basuh muka dgn air basuhan beras je dulu..penganti sk2..hahaha)..
Camni rupa Secret Skin White Collagen..kalau kat instag tu banyak la gambar karpet ni..hahaha..

Secret skin kawaii white collagen tu die consume dulu baru die start jadi duta tau..masa die publish post pasal tu kina da agak da nanti mesti secret skin kawaii white collagen akan up as their testimonials..indeed! Tak lama lepas tu Dr Halina dilamar jadi duta dorang..so Dr Halina ni memang betul2 pengguna sebelum jadi duta lagi..tak macam certain2 product yang amek jadi duta dulu baru pakai.. (tu pn belum tentu pakai kan..kuikui)
Kina start consume ni bulan april..tak susah nak consume, boleh kemam atau bancuh dengan air..tak yah bancuh pon xpe, kerat sket curah dalam mulut..hahaha..ala..macam ratah milo @ creamer dekat hotel.. (ops..ke aku je yang buat keje gitu? Hahaha)..rasa die sedap..masam manis manis..rosemary tu spices la..hahaha..raspberry + strawberry..utk kite mak2 yang busy ni sesuai la..nak bancuh susu anak lagi, so save time la makan camni supplement ni..yang paling penting ada HALAL Jakim, preggy boleh makan & menyusu pun boleh. Ada banyak testimoni yang cakap susu dorang bertambah lepas consume ni. Kite tengok lepas bersalin nanti camne..
Start umo 27 tahun ni rasa macam taknak neglect tentang kesihatan dan kecantikan..rasa makin tua..hahaha..
My verdicts about this product:1) kulit rasa soft..bukan kulit muka je..kulit 1 badan tau.. Crack dekat kaki pun kurang. Tanya pudin die awal2 tu die cakap sama je..lama2 baru die cakap 'a, ah la, lembut kulit syg'..2) liang2 dekat hidung kembangku itu makin mengecil.3) blackhead masih ada tapi lesser la..4) tang jeragat rasanya tak effective untukku sebab jeragat masih berlegar2 riang ria.5) rasa bersih & glowing. Ke seri ibu pregnant? Hahaha..tapi pudin cakap makin bersih..sebab masa bulan 3 tu naik jerawat 2 3 ketul..


Latest picture after 1 month, no editing, no foundation, cuma pakai bedak pixy..lipstick pon tak sempat pakai lagi time ni tu nampak pucat je..camne nak cerahkan tepi-tepi bibir tu ek? huahua

Ni pulak about 3 weeks after consume, no foundation jugak. tapi sempat berlipstick dah..hahaha
Recommended! Boleh purchase lagi..kina punya trial untuk 1 bulan je. Pas bersalin nanti baru nak sambung semula. Kina beli dengan wife exsemsas merangkap wife bff pudin..Banyak lagi info tentang secret white skin collagen ni..Boleh baca dekat sini.
Harga: RM250 (label kat box)Promosi: RM170 FrEE postage for Semenanjung Msia. Add RM10 for Sabah Swak..Kandungan: 60 sachets per box. 15gram each.Trial package: 30 sachets for 1 month - RM90 for Semenanjung. RM95 for Sabah Swak.
Cara order: sms/whatsapp Nadialiyana 0134742456. Sistem die bank in hari ni, esok pos. Posting setiap hari kecuali Sabtu.
Korang boleh beli dengan die dan mention baca dari blog kina nanti die bagi freegift tau..
Boleh contact die dekat facebook Nadialiyana atau watsapp..testimoni pun korang tengok dalam album facebook die, no edited punya testimoni..nanti die akan follow dan consult korang tau..die tak lepas tangan la lepas korang da beli dgn die..jadi nak skip tu kena pikir banyak kali..hahaha..kina pun ada terskip2..ampun neddy..kalau ikut betul-betul maybe lagi banyak perubahan ye..









4 comments:

Nadia Liyana on May 26, 2014 at 11:02 PM said...

Thanks shake for the review! :) sape2 berminat nak tau info lanjut on Secret Skin White Kawaii Collagen boleh whatsapp sy yer.tq!! :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) on May 29, 2014 at 9:04 PM said...

salam.. saya baca comment u kat satu blog tentang pg umrah so.. jenguk sini..

azri mawar on September 19, 2014 at 1:36 PM said...

Waa thank you for the review.. Memang kulit jadi halus & tk berminyak lg lps consume. Ibu mngandung pun sesuai sbb susu boleh jd byk & anak pun kulit cantik. Sapa2 nak order meh pm/sms atau call 0173922805 ... Diskaun RM50 untuk yg order direct dgn sis.

bella laras on April 12, 2015 at 6:12 PM said...

Sesiapa mahu beli dengan harga rm 125,free postage boleh wasap 017 6381315

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork