Friday, May 23, 2014

Scan 3d adik baby

Salam

Masa sebelum pregnant lagi kina cakap kat pudin, apa yang shahadah dapat adik baby kena dapat jugak..kena adil..hihi..sebab shahadah dulu buat scan 3d masa 25weeks..so bajet nak buat scan 3d lebih kurang masa kebetulan kitorang gi melaka aritu..last2 tak jadi sebab kena balik kampung..agak terkilan gak tp redha jela sebab pikir familly 1st..Mati-mati ingat nanti balik tepat2 32weeks tapi klinik mesti tutup hari ahad minggu tu..nak scan tapi nak ade papa die sekali..kalau tggu papa die nanti dah lewat sangat da nak scan 3d..tak scan kat bintulu sebab mahal, scan 3d ni kan tak cover panel..

Alhamdulillah, tak sangka klinik wyko tu bukak hari ahad sampai pukul 1 petang. Sempat la papanya ade sekali..motif utama nak scan saje nak tengok muka sebab gender memang dah tau..kali ni tak amek cd sebab rasa cd tak penting da..muka adik baby masham je masa scan..hahaha..kacau die tido kot..more chubbier la dari her big sister..berat dianggarkan 2kg..patutla susah no mama nak pusing2 badan..

Harga scan RM90. Dah naik 5hinggit! Huahua. Masa scan tu kak long shahadah tido dalam stroller..yeah..dah beli stroller..;)..jadi ni la hasil scan gambar terbaik adik baby..papa ckp hidung kembang macam mama, mama ckp mulut muncung macam papa..hahaha..cant wait to see u my little baby..tapi dlm masa yg sama cuak jugak nak jaga 2 anak..hihi..

Kalau kakak sy orang cakap korean look, agak2 sy philipino look x..hahaha..sebab mama dok layan temptation of wife..marian rivera kot..:P


7 comments:

haira cookies on May 23, 2014 at 2:24 AM said...

Salam shakina, saya jumpa blog awak 2 3 mgu lepas and dh hook sgt..hehe.. u have such a beautiful heart. sharing is sexy meh!hehe.. baby u mmg muka cam stres je, muka nak rehat2 tapi org nak scan plak.hehe... dh nmpk cute dia dh.. hehe... hope dat everything fine for u kayh? (n_n)

free2 singgah la page saya k?

http://hairacookies.blogspot.com

Humairah Jimat on May 23, 2014 at 7:43 AM said...

wa..bestnya da nmpk muka..moga comel tu sehat walafiat =)

sarah shamsyul on May 23, 2014 at 8:22 AM said...

Comelll..muka cam filipina pun cun.ala2 marion caunter.hik2

Sheila Salim on May 23, 2014 at 12:53 PM said...

Assalamualaikum kak kina, besarlah adik shahadah.. bestnya! sheila baru lepas scan berat baby last week. baru 2.7kg... maybe baby sheila cinonet je kot. hihiiii comelnya pp adik shahadah... hihi tak sabar nak tgu baby keluar ~~~~

Chekgu Azrine on May 23, 2014 at 1:32 PM said...

Comelnya bb kina..
Klu scan 3d mmg muka bb nmpk kembang kan

Erna Nordiana Zamri on May 23, 2014 at 10:49 PM said...

kina...kina..kina..excited kan dapat tengok muka baby. rasanya anak kita dah 5org pun excited tu tak akan pernah habis :)

anyway..baby dlm 3d memang nampak kembang kot. erna pun baby bila scan nampak kembang sikit

CikNaa on May 29, 2014 at 1:58 PM said...

saited pulak nengok org scan ni

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork