Tuesday, April 16, 2013

Pokok kelapa Shahadah Chinta

Salam
Hari ni tak mau sembang byk..
Sebabnya extra capik sebab papanye kursus dekat kuching 3 hari 2 malam..tinggal berdua2an dgn si kenit yg aktif & cerdik ini..jadi layan 2 keping gambar shahadah chinta..

Bertahan 5 saat sebelum die cabut..hehe
Esok dah 8 bulan dah dia..
Esok dia dah 8 bulan! Cepatnya masa berlalu ye..mama tak sabar nak tocang2, buat ikat ekor kuda, ikat baby doll..hahaha..dulu pun wan mi buat mcm2 dekat rambut mama..so sekarang giliran awk mamanye..hehe..ni yg syoknya baby girl..
:)

17 comments:

Super Ummi on April 16, 2013 at 6:19 AM said...

hihi.. comel je. baby boy kite tak blh buat tocang2 bagai... kalau tgk baju girl pun, geram je... comel2

Mila Ahmad on April 16, 2013 at 8:23 AM said...

Ala tomei-tomei....

.ieLah. on April 16, 2013 at 9:20 AM said...

jeles laaa.rambut ariana keras tak leh ikat.haha

ctmah on April 16, 2013 at 9:48 AM said...

alahai..comelnya si chinta ni..tak sabar nak tocang2 gak..rambut alisha ciput lagi..haha

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P on April 16, 2013 at 10:07 AM said...

yana kalau dapat anak girl nanti agaknya tak berikat rambut budak tu, sebab tangan tak berseni ! mesti ada herot sana sini.. huhuhuu

LisaLisut on April 16, 2013 at 10:56 AM said...

cute :)
kdg2 i rasa if ade baby girl ni mcm main anak patung. we can dress them mcm yg kita nak pkai tapi xdpt pakai hahaha

Hana Soffelia on April 16, 2013 at 11:31 AM said...

Rambut shadah lebat.. Comel kalau buat pokok kelapa atau bunga raya kat kepala baby. Tak sabar tunggu rambut Naurah lebat..

SweetLikeWhat on April 16, 2013 at 11:58 AM said...

alahai comel senyuman die..
hannah rambut sikit sangat..masih tak boleh nak bertocang..hihi

Rinah on April 16, 2013 at 12:48 PM said...

comelnya Shahadah.. lepas nie Kina sibuk kumpul getah rambut cute-cute untuk Shahadah lah nie.. hehe

Allene on April 16, 2013 at 1:16 PM said...

bestnya.. baby gulr leh main2 ngn rambut dia...

Mira on April 16, 2013 at 2:32 PM said...

comelnya shahadah. geram je tengok. :)

Nawal Aizad on April 17, 2013 at 10:11 AM said...

She's so cute!! senyum tu tak tahan..

hdsykn on April 17, 2013 at 10:50 AM said...

COMELNYE SHAHADAH!! Nak kenankan dengan baby dalam perut tiup tiup fuh fuh hehhe

Cik Puan Rara on April 17, 2013 at 12:10 PM said...

wahhh dh boleh buat pokok kelapa.nk buat jugak kt princess,tp x cukup panjang ag.hehehe

Rilla on April 18, 2013 at 8:47 AM said...

Tegak je pokok kelapak dia, hahaha comel!

~ NANA ~ on April 18, 2013 at 5:46 PM said...

alooo cute! rambut chinta licin halus :)

Aty_Fared on April 19, 2013 at 3:19 PM said...

Alololo..comelnyer...anak pompuan ley tocang2 rambut...anak lagi setakat ley pacak jer..:-)

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork