Wednesday, October 24, 2012

Excitednya!

Salam
Asal balik semenanjung mcd adalah tempat yang wajib pegi..tapi lepas ni tak perlu lagi..

^______^

6 comments:

Gadis on October 24, 2012 at 3:40 PM said...

mmg kerap la mkn mcd mcm ni...hihihi

Mila Ahmad on October 24, 2012 at 3:42 PM said...

tiap-tiap bulan kena punch card depan mcd la lepas ni.

puan.mila on October 24, 2012 at 4:12 PM said...

nanti gemuk mkn mcd la kina..hehehe

Asz Miza on October 25, 2012 at 11:34 AM said...

Lepas ni xpayah nak jeles kalau org kat semenanjung makan mekdi da..hehe..nnt kalau miza kena g bintulu outstation bole singgah mekdi jugakk. :D

Hazz Nieza on October 25, 2012 at 10:07 PM said...

lps ni xheran dah nak cr mcd klu blk semenanjung. hehee.. Terigt time preggy, seminggu sekali i mesti nak mkn mcd. huhuu.. ;))

Mel on November 11, 2012 at 2:06 PM said...

salam kenal. mel pun excited bila nampak sebelah Shell tu ada pembinaan nak buka McD. Balik Semenanjung baru jumpa mcD..adoiii..

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork