Wednesday, March 11, 2015

Hadiah untuk pembeli printable planner

Salam..

Sebelum ni kina ada bagitau nak buat macam lucky draw untuk yg beli printable planner yang ini aritu kan..
Inilah hadiahnya! Cute kan..ada 2 pemenang. 1 random pick, 1 top referal..


Jadi sape yang dah beli. Boleh upload dengan instagram dengan hashtag #iwantmyplanner #myplannerbabes..make sure ada hashtag ni ye..{jan, aku tau ko baca ni. bila nak uploadnya? hahaha}

Kina akan pilih & umum pemenang by 13 march. Pos hadiah 14 march.

Terima kasih sgt kepada yg sudi membeli..Alhamdulillah dekat 100 orang membeli. Maka RM100 juga terkumpul untuk derma..semoga menjadi tabung akhirat kita kelak..aaamiiin..InsyaAllah next year kalau umur yang panjang kina buat dalam bentuk hardcopy plak.

2 comments:

humble.yat on March 11, 2015 at 11:40 AM said...

sy dah tag dah..hehe..eh tp memg sgt sgt berguna la planner kina dlm semua skop kerja...suami pun minta printkan utk dia...thanks so much kina..

yg best part boleh tukar cover macam macam ...:-)

Sheila Salim on March 12, 2015 at 10:36 AM said...

Assalamualaikum kak kina, hehehe nama sheila termasuk dlm senarai tak? ekekkee lawooo laaa. suka kita :)

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork