Wednesday, January 23, 2013

Calendar baby

Salam

Lama xupdate blog..kalau balik semenanjung mesti susah nak update blog..ni pun mood update blog ke laut lagi..huhu..Nak cerita pasal calendar baby dapat hadiah dari sis nyomel..Biar gambar berkata-kata..

Calendar 2012 mama & papa, 2013 baby,2014???
Bulan Januari
Bulan birthday shahadah
Bulan pokai buat mama..hahaha..
Bulan pernikahan mama & papa
Setiap belakang ada gambar berbeza.
2012 sudah berlalu..tapi kami masih simpan buat kenangan..nanti anak dah besar boleh la tengok..:)..ni pun wan mi die nak calendar ni..ye la..jauh dari cucu..rindu la tu..

Kalau korang nak calendar ni boleh tengok dekat blog sis nyomel ye..just bagi gambar & tarikh special nanti dia buatkan..siap draft die email balik..senang keje korang..bagi yang nak order medela harmony sealed just email je kina ye..


11 comments:

:: Sarah Zainuddin :: on January 23, 2013 at 9:25 AM said...

Cutenya calender! :)

cha on January 23, 2013 at 10:05 AM said...

aaa bestnya siap ada date penting orang2 kesayangan kita and boleh letak gambar lg besttt

Puan Ira on January 23, 2013 at 10:26 AM said...

bestnya calendar...

LisaLisut on January 23, 2013 at 10:42 AM said...

cool. bole bg hadiah kt nenek hannah la rindu2 bole tgk muka cucu dia.huhu.hp nenek xcanggih. nice idea. tq kina.

Asz Miza on January 23, 2013 at 10:59 AM said...

comelll calendar camtu..nk try la buat///hihihi

Aeen on January 23, 2013 at 11:16 AM said...

wahh..comelnya kalendar.....kiut sangat la..:D

ctmah on January 23, 2013 at 11:28 AM said...

awesome la kina.sgt2 kreatif =)

aTieYusof Family on January 23, 2013 at 11:56 AM said...

Cantik nya kalendar.. comel siap ada pic baby tu..:)
salam kenal..singgah follow sni #352:)

izfanora on January 23, 2013 at 12:13 PM said...

wow.. bestnya.. semangat tengok kalender. hihi..

cik tie@ibtisam on January 25, 2013 at 5:16 PM said...

Wahh.. Nak bt jgk la calender gni..

Cik Puan Rara on February 14, 2013 at 10:46 AM said...

wahhhh nk jugak

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork