Monday, August 1, 2016

Freebies: Download printable quotes untuk rumah

Salam

Masa puasa hari tu ada kina buat quotes2 ni. Konon nak print nak letak dekat rumah dekat Kuantan tapi tak print-print. Lepas ni la. Tak sempat. Ni nak share kot-kot ada yang cari nak print buat poster ke, untuk deco-deco rumah ke. 

Kina guna Canva je. Bukan design sangat pon. Edit je. Hihi. Dekat Canva ada macam-macam design, pilih yang free lepas tu buat la suka hati. Tukar font, tukar ayat, tukar color dah siap. Print sendiri atau print dekat kedai masuk dalam frame. 



Sekarang ni kina tengah baru nak start enjin untuk buat planner 2017. InsyaAllah moga lebih baik dari yang sebelum ni. Perubahan dari segi layout. Ada yang stay. Boleh follow Instagram @plannerhut ye, nanti kina update dekat sana. Masih kekalkan islamic planner. Stay tune tau.

Boleh klik link di bawah ye untuk download. Kina save dalam bentuk image, bukan format lain. Kalau nak design sendiri gi dekat www.canva.com na.

3 comments:

wanmulianidotcom on August 2, 2016 at 7:31 AM said...

Cantik dan rajin godek-godek phone ni....

athirah on August 3, 2016 at 9:30 PM said...

Salam shakina. sy ada planner 2016 :) sangat menarik dan best gila bila nak guna. so sy tunggu planner yang 2017 punya :) Good Luck! btw, salam taaruf :)

Nur Zahirah on November 30, 2016 at 9:36 AM said...

wahh, rajinnya buat macam tuh

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork