Tuesday, April 19, 2016

IG baru : 1twoletgo untuk let go macam-macam murah-murah

Salam, 

Ok, kina baru je buka 1 lagi instagram acc semalam. Hahaha. Dah ada 4 acc ku. 1 personal lain semua bisnes la. 

Nasib baik instagram dah boleh buka banyak-banyak acc dan link terus pastu ada notification kan. Instagram latest ni untuk clearkan wardrobe, clearkan make up, clearkan barang rumah, clearkan jubah & baju, clearkan baju budak-budak ni. Oh, clearkan barang-barang kawen tapi tunggu balik kuantan. Ada barang baru, ada barang preloved. 

Sekarang ni baru je upload yang make up & skincare stuffs, Alhamdulillah dah lebih separuh sold + reserved. Ala, jual pun MURAH SANGAT-SANGAT sebab memang niat nak let it gooooo kan. (a.k.a nak menambah yang baru. hahaha). Kalau beli dapat freegift lagi. Takde la nak amek untung orang kata. 
Yang available tinggal air purifier oil & lip polish tu je.

Sudi-sudi lah follow tau. Banyakkkk lagi tak amek gambar. Mana tau ada yang berkenan ke. DM saja. Dekat 1twoletgo je yang kina layan DM, yang lain sebab tak tau dan jadi banyak sangat maka tak terreply sampai sudah. Huhu.  



1 comments:

Hijabi Doll on April 19, 2016 at 3:40 PM said...

kina follow jgak ig preloved kite ok. @prelovedbyrinahamid. hheheh

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork