Monday, October 26, 2015

#sayajual : Jubah printed Qinaraland

Salam.. 
Alhamdulillah..kina ada 1 lagi cabang bisnes baru. Sangat mencabar clothing line ni. Please support me. :p 

Sekarang ni ada 4 design tapi kina upload 1 design dulu which is my favourite. Ada 3 color. Tak suka model die tapi nak jimat punye pasal..hahaha..next time pakai model betul-betul lah. Color & corak pulak tak clear sangat dalam gambar ni. Tapi kalau tengok depan-depan memang sangat sweet. Kena amek gambar guna iphong mak adik nanti. Nanti upload semula.

Please follow IG: Qinaraland
Jubah printed ni sangat limited dan takkan direstock dah. Jadi possibility untuk jumpa orang pakai jubah yang sama adalah sangat rendah. Hahaha. Jubah ni size besar. Kalau mengandung dan menyusu pun sangat selesa nak pakai sebab die tak ketat. InsyaAllah gerenti puas hati.

Size boleh tengok dekat ig qinaraland. Tapi kalau korang selalu pakai XL, kena amek L. Kalau selalu pakai M amek S. Time ni lah nak feeling pakai size kecik kaaaan. Hahahaha.

Harga : RM149
Postage semenanjung : RM8
sabah sarawak : RM10
Setiap pembelian akan dapat freegift!

Whatsapp untuk order : +60132126952




1 comments:

Erna Nordiana Zamri on October 26, 2015 at 11:27 PM said...

wah kina. maju selangkah lagi. erna doakan semoga terus maju jaya kina. amin

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork