Thursday, August 13, 2015

Rumah kami : Dah dapat kunci

Salam..

Alhamdulillah..dah dapat kunci rumah pertama. Sebulan yang lalu.  Excited memang excited tapi tak dapat pegi sendiri untuk amek kunci, maklumla dok jauh. Wan mi dan aki tolong amekkan. Siap amek gambar depan rumah macam couple baru kawen masuk rumah baru tau. Hahaha.

Developer PASDEC. Dulu panggil taman ni pasdec pesona sekarang cenderawasih pesona.

Dalam kepala sekarang pikir pasal rumah je. Lepas ni update pasal rumah je la. Tu pun kalau berupdate. Hihi. Sekarang buat yang penting-penting je dulu. Kalau google pasal persiapan rumah dekat kuantan tak banyak. Nak survey pon tak banyak. Jadi nanti update la kat blog untuk orang lain yang menyurvey jugak. 

Target nak siapkan sebelum raya haji sebab nak cari customer time raya haji. Hahahaha. Ye, nak buat homestay kat kuantan. Nak buat sewa sayang. Jadi nanti sape nak datang kuantan meh la dok rumah kitorang ni. Tengah pikir lagi nama homestay. hihi.

4 comments:

Fariza on August 14, 2015 at 8:50 AM said...

Alhamdulillah. hihi

Qiela on August 14, 2015 at 9:50 AM said...

kinaaaa. bg nama syahadah homestay. hhihi. tak silap kila, kalau letak banner homestay tu.. kena bayar something kat MPK, tp kila x tau bayaran apa. cuba survey. hhihi. kat taman kila pun mostly ramai wat homestay, kes sayang rumah gak ni... :)

cik hani on August 14, 2015 at 11:20 AM said...

Alhamdulillah

Cik Belle on August 16, 2015 at 3:16 PM said...

nanti kongsi kongsi review survey contractor k hehee

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork