Tuesday, August 11, 2015

Review : White studio raya di Krypictures, Penang


Salam..
Selamat hari raya! Masih mood raya lagi..Yang tengah pulun nak habiskan pose nam selamat pulun ye..Last year ktorang start amek gambar white studio lepas raya..Tapi taknak promote sebab dia tak nak bagi raw pictures masa shoot tu. Ntah apa-apa..Dah la mahal..Tapi nasib gambar cantik la jugak..So nak teruskan tradisi nak amek gambar tiap kali lepas raya. Boleh nampak perubahan dan perkembangan anak. Kenangan kot.

Kina jumpa Krypictures ni dekat instagram. Owner die husband and wife. Wifenya orang pahang jugak kak yatie namanya. Boleh tengok kak yatie punya IG @yatiezaki selalu update gambar krypictures. 

Whatsapp: 0123999349 
Location : Teluk air tawar, pulau pinang.
Charge : RM80 utk 30 min  (Tapi dekat sejam jugak tau. Takde charge tambahan pun. Selagi tak dapat gambar yang terbaik terus lagi amek gambar)
Dapat : 2 keping printed gambar 8R. 10 edited softcopy + 2 edited untuk facebook & ig.

Jom layan gambar kitorang aritu. Raw pun cantik tau. Edit lagi lah cun kan. Kina sangat recommend kalau nak amek dekat sini. Murah, cantik, ramah & cepat siap gambar. Next year nak amek dekat sini je senang (kalau duduk penang lagi lah..hihi)..Nak harapkan amek gambar raya dekat rumah confirm tak akan dapat gambar proper. Berbaloi-baloi spend setahun sekali utk photoshoot. 


Antara 1st gambar..Props jangan risau, macam-macam ade kat situ..

Nak amek gambar 2 budak ni paling susah tapi kak yatie sabar je. hihi.
Sebelum adegan berebut teddy bear berlaku..hihi

Papa 2x bergambar terlupa bawak kasut..hihi



Kami bukan adik beradik..hahaha..

Trademark pose sejak kawen..hahaha

Nampak kan anak sorang ikut muka papa sorang ikut muka mama

Telemoview "Sebenarnya dia isteri saya"..hahahaha



Basikal ni pun prop dekat sana..suke gambar ni..

My cheeky little baby


Gambar ni semua pandang camera..bukan senang tauhu..hahaha

7 comments:

Haslinda VitaLynd on August 11, 2015 at 11:45 AM said...

bestnya.. harus pujuk suaminak buat gak..

~ NANA ~ on August 11, 2015 at 1:00 PM said...

Lawa semua pic kina

SweetLikeWhat on August 11, 2015 at 2:16 PM said...

terbaikk lah..gambar semua lawa!

Aniey Yusoff on August 11, 2015 at 3:00 PM said...

cun la gambarnya...lagi2 ada budak comel 2 org tu :)

Sheila Salim on August 12, 2015 at 10:05 AM said...

Assalamualaikum kak kina. Bestnya. Kitorang pernah kena tipu sebab tu jadi malas nak g photoshoot ni hahahahhaa comel2 gambar family ni. Merah makngah tu cuteeeeee :))

Zihan Zamberi on August 19, 2015 at 10:37 AM said...

Alahai...muka sama je husband and wife! =)

Aty_Fared on September 18, 2015 at 4:43 PM said...

comel nya kina..subhanallah.. anak2 pon sama.. :)

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork