Monday, December 8, 2014

Nak planner sendiri

Salam

Bukan pasal planning ok. Kahkah.

Sejak anak 2 ni memang serabut sangat rasa. Terkejar-kejar. Tak sempat. Tak terurus. Semua sebab time management la tak betul. So, sebab nak masuk tahun baru 2015 ni, negeri baru, rumah sewa baru, bisnes baru jadi nak ada planner baru. Biasa dapat planner free ke beli dekat kedai ke ada je yang kosong tak tahu nak tulis apa. 

So, ni kira challenge diri sendiri nak diy planner sendiri yang ikut suka hati sendiri nak tulis apa. Lepas tu print. Nampaknya kena berjaga malam la. Siang confirm tak dapat nak buat.

Dalam-dalam masa tak cukup tu ngengade gak tu nak buat sendiri. Ada yang free printable planner tapi ada jugak yang tak berkenan. Wish me luck! Kalau takde update pasal planner tu maknanya tak siap la tu. Hahahaha. Kalau siap, kalau la..nanti kina share maybe yang printable ke..will see..will see..


6 comments:

ieza ashaari on December 9, 2014 at 2:02 PM said...

Kan kina. Za pun de cadang gitu gak. Cadanglah, buatnya belum. Bahahaha.

Liyana on December 9, 2014 at 4:01 PM said...

kina cuba tengok kat website erincondren ...

https://www.erincondren.com/

lawa nak mampus. tapi 65usd. convert rm dalam 230 kot? pitammmmmm

tapi alangkah bahagianya kalau ada org hadiahkan? hahaha

ct cucubi on December 10, 2014 at 8:35 AM said...

go go kina!

Raihanah Ahmad on December 14, 2014 at 6:49 AM said...

go for it dear

Marissa Ezreen Esa on December 24, 2014 at 1:49 PM said...

Lg best buat planner sendiri.. yg sllu jual x cantik atau kita xberkenan kan...

Sheila Salim on December 31, 2014 at 1:11 PM said...

Assalamualaikum kak kina..sheila sejak tengok akak update kat ig, terus rasa nak beli satu planner. nak record all things sebab sheila skrg mudah lupa hohoooo T___________T"

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork