Tuesday, May 21, 2013

Geng bas sekolah Toy Storage

Salam

Just nak share toy storage ni..Bentuk bas sekolah..kina beli dekat courts mammoth bintulu..tak terniat nak beli pun tapi sebab nak cukupkan RM50..hahaha..nak yang color biru tapi dah habis..=_=
School bus storage box
RM25 untuk size ni..Ada 2 size 1 lagi besar..hari tu kina ada nampak dekat JJ mid valley..RM23 dan ada color biru plak tu..Warna biru bukan bas sekolah tapi wagon..Grrrrrrr..normal la harga dekat sini mark up sket sebab shipping..kalau tengok mydeal ke, groupon ke banyak yang free shipping ke semenanjung tapi sabah sarawak xnak hantar..sob3..bersabarlah wahai hati..ada hikmahnya supaya tak shopping online sangat..hahaha.. 
Foldable
Bila die dah boleh bukak sendiri..
Melembang toy..
Selain dari simpan toy boleh jugak jadi kerusi budak kot..senang nak cuci sebab material die PVC ke PU kot..bila pagi start keluarkan toy, bila malam masukkan balik dalam bas ni..ok la sebab toy shahadah takde la banyak sangat lagi..kalau banyak maybe tak practical sangat kot..Dalam hati dah ada DIY storage wardrobe yang memikat di hati untuk letak dalam bilik shahadah nanti..nanti kina share yang tu di lain masa..
Antara menan shahadah..ada lagi kat bilik..
 

10 comments:

Cik Puan Rara on May 21, 2013 at 8:48 AM said...

lepas ni boleh beli gak,nk simpan brg princess.heee

tintanurish on May 21, 2013 at 8:58 AM said...

Bekas tu comel. Saya ada satu kat rumah. Tapi buat untuk letak buku. Tapi tak da corak-corak pun. Kosong jer..(^___^)

Wawa Yusoff on May 21, 2013 at 9:29 AM said...

same storage! sep sikiiittt..! :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P on May 21, 2013 at 10:14 AM said...

hehe.. ada hikmah ye takde pos sampai S & S.

ctmah on May 21, 2013 at 2:56 PM said...

DIY storage..bunyi macam menarik tu..hihi

Fizah on May 21, 2013 at 5:59 PM said...

comelnyeee storage ni...pantang tgk comel2 camn...terbeli pulak kang...;p

Cik Puan Mimi on May 21, 2013 at 9:39 PM said...

Comei gler. Tp klau Rafif nye menan. Brape byk bas kena beli ni. Haha

Our Story on May 22, 2013 at 10:20 AM said...

cutenya....

Norlidawati Jaafar on May 22, 2013 at 12:28 PM said...

comelnye boleh cari ni
letak mainan elman yang asyik bersepah kat umah tu hehehehehe
jom meriahkan blog kita
kita ni newbie blogger
umielman.blogspot.com

cha on June 1, 2013 at 1:40 AM said...

comelnya kina. letak dalam bilik baby mesti comel kaler pun ceria je haha

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork