Sunday, November 26, 2017

Islamic Planner 2018 - Plannerhut

Salam 

Bersawangnya blog. Huahua. Rindu nak berblog tapi bila masa free banyak melencong ke lain. Tahun ni adalah tahun ke4 Plannerhut. Bermula dengan saja-saja buat softcopy, 200 softcopy terjual masa 2015. 2016 start buat hardcopy planner 1000pcs terjual. 2017 Alhamdulillah Allah beri nikmat 6000pcs. Untuk 2018 kina masih teruskan hardcopy dengan banyak penambahbaikan dari suggestion customer-customer insyaAllah. 

Islamic Planner 2018 harga agak mahal disebabkan penambahan harga dari supplier & juga banyak penambahan dari segi pages, monthly separator kertas keras, aksesori menarik macam notepad, magnetic bookmark & sticker. Tapi InsyaAllah dengan harga RM47 tu memang bertepatan dengan kualiti planner yang korang akan dapat. Inspirasi kina adalah dari planner Erin Condren & Happy Planner. Kalau tengok harga dorang memang gerun juga untuk kita yang biasa-biasa ni. Hihi. Kina buat plannerhut dengan kualiti premium tapi harga masih mampu milik.

Ni adalah video teaser untuk plannerhut 2018. Enjoy!


RM47 exclude postage. Ada agen di seluruh Malaysia (ada negeri yang takde kita boleh pos ok) . Boleh tengok di ig plannerhut.

 Special features plannerhut 2018. Ada yang dikekalkan dari 2017 dan ada yang ditambahbaikan.
Kotak exclusive sesuai untuk hadiahkan kepada yang tersayang

Beli 1 planner dapat 5 barang : Kotak, Magnetic bookmark, Sticker, Notepad & Planner
Weekly planner dengan checklist


Bukan tu sahaja, kalau korang beli plannerhut ni, korang berpeluang memenangi hadiah bernilai RM2000. Setakat ni hadiah yang paling mahal kina pernah anjurkan tau.
Video tu bonus. Kalau tak kreatif pun takpe, mana tau anda bertuah menang gold bar!
So awak team pink atau team blue?
Kina mestilah team blue. Hihi

Tapi setakat ni best seller adalah team pink

Untuk order boleh whatsApp ye:
atau hubungi mana-mana teamplannerhut berhampiran korang. List boleh tengok di IG Plannerhut.

Happy weekend!

5 comments:

Nona Qiyah on November 26, 2017 at 8:35 PM said...

Hi sis...i am team pink...sooo cute to me~

Thanks info, would like to try....if free time...

Abam Kie on December 18, 2017 at 9:25 AM said...

As salam. Memang cantik la planner ni. kena beli satu. abam kie follows your blog. no 671. tq.

Siti Rohaida Yusof on January 17, 2018 at 12:48 PM said...

cantikkan...kita pun dah ada satu...

Dewi Aja on June 6, 2018 at 9:15 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

شركة المثالية on June 12, 2018 at 4:58 AM said...


شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

شركة تنظيف مسابح بالقطيف
شركة صيانة مسابح بالقطيف

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork