Monday, September 26, 2016

Islamic Planner 2017

Salam

Planner 2017 dah up untuk preorder! Awalkan kali ni. Sebab last year 2x buat preorder pastu ramai yang nak order lagi tapi tak berani nak restock dah sebab tiap kali restock minimum 500pcs dah tu bulan 2 baru dapat jadi kali ni buat awal-awal. Kali ni plannerhut ni lebih special, lebih extra pages, harap lebih better. Last year dah terjual sebanyak 1000pcs, kali ni kina buat 2000pcs. InsyaAllah cukup, kalau habis nanti sempat nak preorder lagi sebelum masuk 2017 kan.

Ni adalah mockup design by zafran design
Ini pula mockup sample yang da siap print :)..shahadah tak sabar dah nak tulis dalam planner ni!
Mesti malas nak baca panjang lebar, kita tengok serba sedikit isi dalam planner 2017. Cun bak hang! Hahaha.

2016 takde monthly macam ni, 2017 ada, jadi senang nak tengok overview utk 1 bulan, di tepi ada special dates & notes

Weekly planner ruang utk tulis lebih banyak, ada box checklist untuk 1 minggu, tiap bulan color lain-lain tau. tapi kina paling suka yang design december ni.
Quotes from Alquran 
Ramadhan Ibadah Checklist, belah kanan kita highlightkan sebab 10 malam terakhir
Ramadhan menu planner sama macam 2016
Checklist yang banyak-banyak macam 2016 tetap ada tau. 



Mana nak dapat planner yang ada banyak checklist, pastu colorful macam ni dengan harga yang sangat berpatutan. Hanya RM38 sahaja tak termasuk postage. Nak order boleh order melalui whatsapp : 01120777497 (umar)

RM38 sahaja tau. Preorder tinggal 5 hari untuk first batch ni.
Yang lagi menarik 2000 yang pertama ni dapat free sticker & bookmark yang comel! Apa lagi. Cepat-cepat order. Kalau nak bagi hadiah dekat orang pun sangat best sebab planner ni didatangkan dengan kotak yang exclusive. 

Korang ikat reben pastu bagi as hadiah mesti best punye!
Ok, cepat-cepat order ye. Tinggal 5 hari sahaja lagi. WHATSAPP : UMAR (01120777497)


Jangan lupa follow instagram @plannerhut & our distributor @chintacreative.

6 comments:

Innanie Ariffin on September 26, 2016 at 11:35 AM said...

cantiknyaaaaa!!!

shafiza on September 27, 2016 at 12:29 PM said...

Kreatif ya :)

Husna Rahman on October 23, 2016 at 11:56 PM said...

kreatif...tebaik!

Adda on November 24, 2016 at 10:07 PM said...

Masih boleh order lg?

Lea Azleeya on November 25, 2016 at 3:05 PM said...

Cantiknyeeeee... adehh.. :)

Lea follow sini..

Nur Zahirah on November 27, 2016 at 4:08 PM said...

wahh, cantiknyaa. macam menarik je.

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork