Wednesday, September 9, 2015

Sponsored video : Ramuan Enak Utk Dapur

Salam {sticky post}

Kitchen cabinet yang menawan adalah impian semua isteri-isteri/mak-mak..Sejak belum ada rumah sendiri dah mula berangan-berangan kan? Fall in love sangat dengan kitchen cabinet ikea. Dah pernah tengok tak video die? Kagum sangat. Sangat-sangat super duper creative lah IKEA ni. I hope IKEA nanti bina 1 dekat belakang rumah. Hahaha. Jom download katalog 2016 IKEA sekarang! Meleleh air liur tengok kitchen cabinet..huahua..

6 comments:

humble.yat on September 7, 2015 at 12:21 PM said...

wah i liike..nnti nak download..sebab dapur kosong lagi hehe

ida ahmad on September 7, 2015 at 6:06 PM said...

Comel !

hamizah che mat on September 8, 2015 at 12:45 AM said...

cutenye
JOM FOLLOW SAYA

Aishah Amin on September 9, 2015 at 11:37 AM said...

ikea mmg semua barang best2!
Aishah

IbuNoey on September 10, 2015 at 4:16 PM said...

memang meleleh air liur weh kalau tengok iklan ikea nih.tapi kena sedia budget dulu.

Roziah Muhammad Nor on September 11, 2015 at 12:51 PM said...

kalau dapat duduk kat dapur je pun takpe. hihihhi

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork