Wednesday, August 7, 2019

Tiup sket habuk..fuhhhh..

Salam..

Konon dah duduk lembah klang nak aktif balik blog tapi nan ado..setahun tak berupdate..hahahaha..
Taun depan jadi warga bangi plak insyaAllah..haiiii orang-orang Bangi! tak pernah terpikir nak beli dan duduk dekat area lembah klang ni..Pudin beli dkt area bangi lama..nanti lah buat 1 post..

Kehidupan sekarang Alhamdulillah..tapi penat lah jadi supir anak2..hahaha..aktiviti menjual pun dikurangkan sebab sibuk mengemas rumah, mengamik anak,membasuh baju yang tak pernah habis..hahaha..tapi still jual tau ovulation test & pregnancy test murah2 tu..tapi uols jangan la wassap nak tau cara guna je tapi beli dekat tempat lain..kalau beli dengan seller lain, tanya la dengan seller tu okay..ni pun 1 keberkatan kan..nak dapatkan anak, guna cara berkat..ni ada yang sanggup tipu, tak bayar tapi cakap dah bayar nak beli pregnancy test & ovulation test..agak2 Allah nak bagi ke anak macam tu??

Shahir plak dah 3 tahun 2 bulan akhirnya dah potty training, lambat la kalau compare dengan kakak2nya tapi kira ok la tu..budak lelaki lain sket kot kan..hahaha..malam & jalan jauh jela pakai pampes..semalam pun terkejut malam pampes dia bersih..tapi mama papa dia tak ready lagi benornya nak training malam nak angkat malam2 tu..

Ok la, nak pergi amek budak sekolah Pasti ni.. hahaha..

2 comments:

SinopsisDrama on August 7, 2019 at 12:35 PM said...

Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

#bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

www.NOBARTV.top

www.NOBARTV.top

www.NOBARTV.top



Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

#bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

www.Lihatbola.live
www.Lihatbola.live
www.Lihatbola.live



Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

www.Layarkaca21indo.com
www.Layarkaca21indo.com
www.Layarkaca21indo.com



Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

www.Bioskopgaul.com
www.Bioskopgaul.com
www.Bioskopgaul.com



Cerita Sex Saling Memuaskan Dengan Cara kami Sendiri

cerita cerita hot, Cerita Hot, cerita kentot, cerita mesum nyata, cerita sekk, cerita ngesex, cerita sekk, cerita sekz, cerita sesk, cerita tante, cerpen hot, cerpen hot terbaru, kisah hot, kisah ngesex



cerita cerita hot, Cerita Hot, cerita kentu, cerita mesum nyata, cerita ngesex, cerita sekk, cerita sekz, cerita sesk, cerita sx, cerita tante, ceritasek, cerpen hot, cerpen hot terbaru, kisah hot, kisah ngesex

Liyana on August 15, 2019 at 11:07 AM said...

hai kina! hehe

 

Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork